L’ocupació supera el 80% al municipi aquesta Setmana Santa

Comparteix

Els hotels han penjat el cartell de complet mentre que els càmpings i habitatges d’ús turístic s’omplen a la meitat.

La Setmana Santa es tanca amb plena ocupació als hotels del municipi. L’Ametlla de Mar ha superat les previsions i s’han ocupat un 80% dels llits disponibles en establiments hotelers. La neu encara present als Pirineus no ha frenat l’arribada de turistes, especialment entre dijous i dilluns de Pasqua.

Els hotels oberts per aquestes dates han registrat un 99% d’ocupació, especialment amb turisme familiar i de grups. Els càmpings han omplert més d’un 60% dels seus bungalous disponibles i les immobiliàries han registrat un increment de demanda d’apartaments i xalets d’ús turístic. Damià Llaó és el gerent de l’Àrea Municipal de Turisme:

Els turistes que han visitat el territori aquests dies vénen de diferents punts de Catalunya, de l’Aragó, Navarra, el País Basc o França. Un públic de proximitat que ha gaudit dels actius naturals del municipi, com les platges i el GR-92, però també de la gastronomia de Setmana Santa amb les mones i farinoses, com a dolços més tradicionals.

Comparteix