L’operació tornada de Setmana Santa marcada pels problemes a l’R16

Foto: Fàtima Llambrich (@fatimallambrich)
Comparteix

Un dels trens que uneix Tortosa amb Barcelona va saturar-se d’usuaris davant la manca de previsió de Renfe.

Els desplaçaments de l’operació sortida i tornada d’aquesta Setmana Santa s’han vist marcats per les mobilitzacions del CDR però també pel servei deficient de trens. Aquest dilluns de Pasqua, un dels trens regionals que comunica Tortosa amb Barcelona va quedar-se petit davant l’alta demanda de viatgers, semblant una ‘llauna de sardines’.


Amb només tres vagons, les plataformes i els passadissos ja eren plens de gom a gom a l’altura de l’Ametlla de Mar. L’operadora Renfe va habilitar un nou tren des de Cambrils per solucionar la situació, però des de Trens Dignes denuncien la manca de previsió d’un problema recurrent. Montse Castellà és la portaveu de la plataforma:

Mentrestant, ni a l’AP-7 ni a l’N-340 s’han registrat problemes viaris al municipi durant les operacions de Setmana Santa. En el cas de l’autopista, diumenge els CDR van aixecar les barreres del peatge de l’Hospitalet de l’Infant. I en el de la nacional, el moviment veïnal va ajornar el tall davant la presència de manifestants independentistes.

Comparteix