La unitat de discapacitats físics de la Residència s’obrirà aquesta setmana

Comparteix

Els cinc primers usuaris s’instal·laran en els pròxims dies. En total, hi ha 15 places habilitades de les quals 14 són públiques.

La unitat de discapacitats físics de la Residència obrirà portes aquesta setmana. L’Onada ha confirmat que les primeres admissions d’usuaris del servei es produiran en els pròxims dies. És la primera unitat d’aquestes característiques que funcionarà a tota la demarcació de Tarragona.

La residència calera és pionera en oferir aquest servei, que compta amb 15 places dedicades -14 de les quals són públiques-. Els primers cinc usuaris s’incorporaran al llarg de la setmana, i s’espera que pròximament ho facin cinc persones més. L’àrea s’ha pensat per ser el més semblant possible a una casa, perquè només tenen discapacitats físiques. Núria Bel és la directora de la zona sud de L’Onada:

Aquesta unitat, ubicada al primer pis de la Residència, està separada de la resta de l’edifici geriàtric i compta amb un accés propi. És l’última àrea de l’equipament que quedava pendent de posar en funcionament, després de l’obertura el passat desembre. A hores d’ara, la majoria de places concertades de residència assistida i de centre de dia ja estan cobertes.

Comparteix