El parc del Bon Repòs comptarà amb un skatepark i una pista esportiva més

Operaris de la brigada municipal han començat les obres al nou casal de joves.
Comparteix

L’Ajuntament ha iniciat les obres per reformar l’antic bar en casal de joves. També s’ubicarà una guingueta a la zona dels pins.

La nova àrea jove del Bon Repòs comptarà amb un skatepark i una pista esportiva més. L’Ajuntament ha confirmat que s’han iniciat els treballs per convertir l’edifici del parc en un casal de joves, especialment pels adolescents. A més, per evitar que l’espai perdi el servei de bar s’instal·larà una guingueta.

En les reformes de l’interior de l’antic bar s’habilitarà una zona diàfana per a la realització de les múltiples activitats de les associacions juvenils, i s’adaptaran els serveis per a persones minusvàlides. Tanmateix, es mantindrà la zona exterior de l’edifici per poder realitzar activitats a l’aire lliure de cara al bon temps. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar:

Paral·lelament a la reforma del local per ubicar-hi el casal de joves, el consistori té decidit construir un skatepark, molt demandat pel públic jove, al mateix parc del Bon Repòs. Està previst que es col·loquin diferents mòduls a la zona que hi ha enfront del parc infantil i de l’Oficina de Turisme, davant dels estacionaments de l’avinguda Amistat Hispano Italiana.

També es crearà una nova pista esportiva, amb un paviment que permeti la pràctica de múltiples esports, que estarà annexada a l’actual situada al costat del nou casal. I per evitar que el parc es quedi sense un servei de bar, està previst instal·lar una guingueta a la zona central, pensant en poder ubicar-hi una terrassa.

L’objectiu final és dotar d’un nou i millor espai per als adolescents del municipi, ja que l’espai actual de l’edifici Bahía Blanca s’ha quedat petit per la demanda del Racó dels Joves. I alhora, dotar dels serveis necessaris el parc del Bon Repòs perquè les caleres i caleros puguin gaudir-ne més i millor.

Comparteix