Multen l’extresorer de l’ANC calera pel tall de l’AP-7 durant l’aturada de país del 3-O

Comparteix

El Departament d’Interior considera Ramon Gonzàlez «presumpte responsable» de promoure la concentració a l’autopista.

Sancionen l’extresorer de La Cala per la Independència (ANC), Ramon Gonzàlez, pel tall de trànsit a l’AP-7 del 3 d’octubre. El Departament d’Interior li ha comunicat l’obertura d’un procediment sancionador com a «presumpte responsable» d’organitzar la concentració a l’autopista, al seu pas per l’Ametlla de Mar, durant l’aturada de país.

La denúncia se li ha expedit perquè el consideren promotor del tall de l’AP-7 en els dos sentits de la marxa, i es considera una infracció per l’afectació que va suposar al trànsit, amb retencions de fins a 4 quilòmetres. Gonzàlez ha anunciat que presentaran al·legacions i que la sanció està en mans dels serveis jurídics de l’Assemblea Nacional Catalana.

La sanció anunciada és de 200 euros, que en el cas que s’hagués d’abonar es faria mitjançant la Caixa de Resistència. L’extresorer de l’ANC local és el tercer membre en rebre la notificació d’un expedient sancionador pel 3-O a les Terres de l’Ebre. També l’han rebuda els exmembres del Secretariat Nacional, Irene Negre i Joan Esteve Guillaumet.

Comparteix