Els Bombers fan pràctiques d’excarceració

Comparteix

Agents dels parcs de l’Ametlla i Tortosa han fet exercicis de rescats a l’interior de vehicles, dins el seu programa de formació anual.

Els bombers de l’Ametlla de Mar i Tortosa han participat en una formació d’excarceració. Els Parcs de Bombers d’ambdós poblacions han organitzat al llarg d’aquesta setmana unes pràctiques per formar el nou equip de bombers, del municipi i de la capital del Baix Ebre, en tècniques per rescats a l’interior de vehicles.

L’objectiu de la formació és ampliar els coneixements dels bombers sobre el rescat a persones que han quedat atrapades, sobretot en accidents de trànsit. Aquestes pràctiques es realitzen anualment i formen part d’una sèrie de pràctiques que tenen lloc durant tot l’any i que s’organitzen  juntament amb altres parcs del territori. Xavier Llorens és el cap del Parc de Bombers:

Comparteix