Comença la XIV Mostra de Teatre ‘La Cala de l’Ametlla’

Comparteix

Tres grups amateurs convidats de les Terres de l’Ebre i la secció juvenil i d’adults del Grup Escènic participaran de l’edició d’enguany.

Arriba la primavera i el teatre amateur del territori entra en acció. Des d’aquest diumenge fins al 28 d’abril, els aficionats del teatre tenen una cita amb la la Mostra de Teatre ‘la Cala de l’Ametlla’. La nova edició d’aquest certamen anual, organitzat pel Grup Escènic de la SCER, comptarà amb la participació de cinc grups teatrals.

El grup Tempo Teatre de Sant Jaume d’Enveja serà l’encarregat d’inaugurar la 14a edició de la Mostra amb l’obra ‘Escenes de matrimoni’. Els santjaumers faran riure el públic amb una comèdia sobre situacions quotidianes.

El següent diumenge 25 de març serà el torn del Grup de Teatre Pere Sans d’Ulldecona que interpretarà ‘Tots eren fills meus’. Aquest cop, el públic viurà un drama d’Arthur Miller sobre una família benestant amb un passat obscur.

Després de Setmana Santa, el dissabte 7 d’abril, la Mostra reprendrà el ritme amb una comèdia crítica d’Albert Capel, ‘Okupes de segona’, interpretada per la companyia Delta Teatre de Deltebre.

El següent dissabte, 14 d’abril, el Grup Escènic de la SCER representarà la comèdia anglesa de Noël Coward, estrenada per la Candelera, ‘Un Esperit Burleta’.

Finalment, després d’un parèntesi per Sant Jordi, el 28 d’abril, el grup juvenil tancarà amb ‘Somni d’una nit d’estiu’. L’obra és la comèdia més popular de Shakespeare que amb un toc eròtic i juvenil tracta la convivència entre l’amor i el sexe i entre la família i el desig.

Totes les representacions tindran lloc a la sala de la SCER, a les 18.30 h de la tarda. Les entrades es podran adquirir una hora abans de la funció, a 5 euros pel soci i 7 pel no soci.

Comparteix