La Festa de la Dona de les Dones Endavant enguany tindrà doble celebració

Comparteix

El col·lectiu celebrarà, aquest dissabte, els 30 anys com a entitat amb el tradicional berenar de les sòcies i una sessió de ball.

La Festa de la Dona enguany tindrà doble celebració. Les dones caleres celebraran, aquest pròxim dissabte, el Dia de la Dona Treballadora amb la tradicional Festa de la Dona, organitzada per l’associació Dones Endavant, que enguany compleix 30 anys del seu naixement.

Les Dones Endavant ja ho tenen tot a punt per a la Festa de la Dona que celebren any rere any, però que també servirà per commemorar el 30è aniversari de l’associació. Va ser l’any 1988, quan es va crear aquesta associació per les dones de la Cala. La festa tindrà lloc a la Sala de la Societat, a partir de les 17.30 h i fins a la nit.

Amb motiu d’aquest aniversari, Dones Endavant ha preparat diverses sorpreses, entre les quals destaca un còctel de benvinguda que s’entregarà com a obsequi a l’entrada, les taules, que enguany lluiran una presentació especial amb detalls molt bonics i un altre detall sorpresa que s’entregarà a totes les sòcies. Cinta Garcia és la presidenta de Dones Endavant:

Més enllà de les sorpreses, la Festa de la Dona oferirà la tradicional rifa, el berenar, un sorteig per a totes les dones presents i una sessió de ball amenitzada pel duet Deluxe. L’associació espera una assistència d’unes 200 dones, les actuals sòcies i les que s’inscriguin el mateix dia, per celebrar aquesta especial vetllada.

Comparteix