Les educadores de la Llar d’Infants rebran un curs d’emergències pediàtriques

Comparteix

El SUM s’encarregarà de donar la formació sanitària a les treballadores del centre d’educació infantil del municipi.

El Servei d’Urgències Municipal (SUM) formarà les educadores de la Llar d’Infants Xerinola en emergències pediàtriques. Per tal de millorar els coneixements de primers auxilis, les regidories d’Ensenyament i Sanitat s’han unit per crear un programa formatiu sobre les urgències més habituals en nadons i infants d’entre 0 i 3 anys.

El curs serà continuat durant tot l’any, per tal d’anar fent càpsules temàtiques sobre les principals patologies que podrien afectar els nens i nenes usuaris del centre d’educació infantil. Per exemple, s’abordaran temes com les convulsions per febre, les obstruccions de vies respiratòries o les lesions i fractures. Joan Manel Tello és el regidor d’Ensenyament i Sanitat:

La iniciativa ha estat molt ben rebuda per la comunitat educativa de la Llar d’Infants. Consideren que és molt positiu que es millorin els coneixements de les professionals, especialment en temes on el risc vital pot ser imminent. Un cop hagin finalitzat el curs impartit pel SUM, les educadores rebran un diploma acreditatiu de la formació.

Comparteix