S’impulsarà una zona d’estacionament reservada als voltants del CAP

Comparteix

Davant del centre de salut només podran aparcar vehicles d’emergències i enfront només s’hi podrà estacionar durant el temps que s’estarà al metge.

Els vehicles d’emergències i els pacients del CAP disposaran d’una zona d’aparcament reservada. Des de les regidories de Governació i Sanitat s’està estudiant una nova normativa que regularà l’estacionament que envolta el centre mèdic perquè les persones que necessitin l’assistència puguin estacionar el vehicle amb rapidesa i sense problemes.

La nova normativa permetrà, abans de l’estiu, estacionar ambulàncies i els vehicles d’emergències i dels pacients a les immediacions del centre. Concretament, tant el SEM com el SUM comptaran amb tota la vorera de la façana del CAP del carrer Llibertat, entre el Jacint Verdaguer i el Ramón i Cajal, per aparcar les ambulàncies.

Pel que fa a la zona d’aparcament reservada als pacients del CAP serà la vorera oposada al centre de salut i la vorera següent del carrer Llibertat, entre el Ramón i Cajal i el camí del cementeri. Per regular aquesta zona, l’estacionament tindrà un horari limitat al temps de la visita de l’usuari i per tant, només podrà ser justificat per l’assistència del centre. Joan Manel Tello és el regidor de Governació i de Sanitat:

Dins d’aquest nou mapa d’estacionaments als voltants del CAP, també es reservaran unes places per a minusvàlids al carrer Ramón i Cajal. D’aquesta manera, des de l’Ajuntament esperen que tant els serveis d’emergències com els pacients puguin accedir amb millor facilitat al centre de salut.

Comparteix