L’Escola de Música participarà en una trobada de bandes a Tarragona

Comparteix

Els alumnes del conjunt instrumental de vent, corda i percussió tocaran conjuntament amb 1.700 músics més, aquest diumenge a la Tàrraco Arena Plaça.

L’Escola de Música s’apunta a la celebració dels 25 anys de l’Associació d’Escoles de Música de Catalunya. Aquest diumenge, alumnes de l’EMMA participaran en una trobada de bandes a Tarragona. 1.700 músics de vent, corda i percussió tocaran conjuntament a la Tàrraco Arena Plaça, en un concert preludi de la gran festa de l’aniversari de l’ACEM.

Aquesta serà la trobada d’instruments de banda amb més músics que s’ha fet mai a Catalunya. Hi participaran 65 escoles de música d’arreu del país, entre les quals la de l’Ametlla de Mar. El director de l’EMMA, Sebastià Garcia, explica que molts dels alumnes encara no han viscut un concert tan multitudinari i recorda la varietat d’edat dels membres del conjunt.

El concert d’aquest 18 de març, que serà les 16.30 h, el dirigirà l’intèrpret, pedagog i compositor Albert Gumí, que es posarà per primer cop al capdavant d’una banda de músics formada per més de 400 saxos, 350 clarinets o 380 flautes travesseres. La festa final serà amb un concert el 10 de juny, a l’Estadi de Cornellà-El Prat, amb més de 6.500 músics.

Comparteix