Obertes les inscripcions del Parc Infantil de Setmana Santa

Comparteix

La regidoria de Joventut oferirà múltiples activitats per a infants de 3 a 12 anys, entre el 26 i el 29 de març.

Obertes les inscripcions per participar al Parc de Setmana Santa. La regidoria de Joventut proposa, un any més, una alternativa d’oci per als més petits durant les vacances escolars de Setmana Santa. Enguany, el Parc es desenvoluparà del 26 al 29 de març, pels matins de 9 a 13 h, al gimnàs de l’Institut Mare de Déu de la Candelera.

Des d’aquest dilluns, els infants d’entre 3 a 12 anys ja es poden apuntar al Parc impulsat per l’Ajuntament. D’entre les activitats que es duran a terme, destaca un taller de defensa personal amb la col·laboració de l’Escola Luelmo Kenpo Studios, un taller a la platja a càrrec de Plàncton i una classe de ‘zumba’ amb la col·laboració del campus de Rítmica.

També es faran excursions pel GR-92, tallers i manualitats. A més, com a novetat, es realitzaran circuits amb patins, patinets o similars. El regidor de Joventut, Vicenç Llaó, ha apuntat que es tracta d’una proposta lúdica que ofereix un gran ventall d’activitats.

Els pares i mares que estiguin interessats a inscriure els seus fills i filles ho poden fer a les oficines de la regidoria de Festes, al segon pis de l’Ajuntament, fins al 23 de març. Tot i així, es recomana fer-ho com abans millor, perquè el nombre de places són limitades.

El preu és de 18 euros i la documentació necessària per a la inscripció és el DNI o llibre de família del nen o nena, la seva targeta de la seguretat social, el justificant de pagament i el carnet de vacunació.

Comparteix