El bar del Bon Repòs podria ser un nou casal de joves

Comparteix

L’Ajuntament estudia reconvertir l’edifici per ubicar-hi un nou espai juvenil per a adolescents.

L’Ametlla de Mar estudia convertir el bar del parc del Bon Repòs en un casal de joves. Després de quedar-se sense llogaters, l’Ajuntament vol donar-hi una sortida diferent adreçada a adolescents. L’espai actual, a l’edifici Bahía Blanca, s’ha quedat petit per tota la demanda de l’entitat El Racó dels Joves, que aplega un centenar de joves caleros.

El govern ja va anunciar, el passat mes de febrer, la seva voluntat de potenciar les polítiques per a joves, buscant un emplaçament per un nou casal. Ara està estudiant la possible transformació d’aquest antic bar, situat al costat una pista esportiva i del mateix parc, en un espai multifuncional. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar:

Aquest terreny, que és propietat de l’Ajuntament, podria ser una primera opció per ubicar-hi el casal. Però tampoc es descarta que, si s’arriba a un acord amb els propietaris del Bon Repòs, es pugui construir en una altra zona del solar que hi ha a les immediacions del parc. De totes maneres, l’objectiu és dotar d’un nou i millor espai per als adolescents del municipi.

Comparteix