Els professionals del turisme local reforçaran els seus coneixements digitals

Comparteix

Els organitzadors de les Jornades Tècniques d’Oficines de Turisme es van reunir al municipi per planificar-les.

L’aparador turístic a Internet canvia constantment, sobretot a les xarxes socials. Per conèixer les noves tècniques de publicació i viralització de continguts, els professionals del turisme que treballen a l’administració local participaran en unes jornades per reforçar els seus coneixements i per donar el tret de sortida al gruix de la temporada turística.


Aquest dilluns, els organitzadors es van reunir a l’Ametlla de Mar per planificar les 24es Jornades Tècniques d’Oficines de Turisme. L’objectiu és potenciar la promoció de les destinacions per la xarxa, incidint amb noves marques culturals. Per això, hi haurà un seguit de conferències i tallers. Joaquim Queralt és el president de l’associació APTALC:

APTALC aglutina els professionals que treballen a oficines de turisme, patronats o institucions públiques locals, per tal de millorar conjuntament les destinacions catalanes i ser un referent per aportar iniciatives. Les jornades se celebraran els dies 31 de maig i 1 de juny en algun municipi de les Terres de l’Ebre, aprofitant que són un territori Reserva de la Biosfera.

Comparteix