Les Escoles de l’Ametlla, Vandellòs i l’Hospitalet celebren una trobada

Comparteix

La primera Trobada Esportiva i Cultural va aplegar els alumnes de 5è de primària en una jornada de germanor escolar.

Les escoles de l’Ametlla de Mar i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant van unir-se, aquest passat dimarts, per compartir la primera Jornada Esportiva i Cultural entre les dues poblacions. Alumnes de 5è de primària de l’Escola Sant Jordi, l’Escola Valdelors i l’Escola Mestral van reunir-se a l’Hospitalet per fer pràctica esportiva i lúdica.

Distribuïts en diversos grups, els estudiants van practicar esports com el bàdminton o jugar al mate. També van fer una gimcana on havien de superar diferents reptes en menys de 30 segons, i van conèixer de la història de l’antic hospital de l’Infant Pere. Fàtima Garcia és la directora de l’Escola Sant Jordi:

Comparteix