L’Ajuntament realitza diverses actuacions a la Part de Cala

Comparteix

S’ha instal·lat una barana mitgera a les escales que comuniquen la plaça del Canó amb el carrer Cristòfol Colom.

L’Ajuntament ha enllestit diverses obres de millora a la Part de Cala. Una de les demandes veïnals era la col·locació d’una barana mitgera a les escales que uneixen la plaça del Canó amb el carrer Cristòfol Colom, que ja s’ha instal·lat, augmentant així la seguretat per les persones amb mobilitat reduïda que han de desplaçar-se al nucli històric.

D’altra banda, el parc infantil situat a la plaça del Barco compta amb un tancat perimetral que encercla les atraccions. D’aquesta manera, s’evita que puguin entrar mascotes i es guanya en seguretat pels nens i nenes. Ara està previst que en les pròximes setmanes es tregui la pedra i es pavimenti del terra. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar:

Comparteix