La música de Pili Cugat i Carlos Lupprian iniciarà el nou cicle dels Vermuts CalaCultura

Comparteix

El col·lectiu també portarà la nova novel·la de Maria Victòria Lovaina i una conferència sobre els fenòmens migratoris.

Després d’un cicle reivindicatiu, el col·lectiu CalaCultura torna amb un nou cicle de vermuts culturals. I ho faran tocant diferents vessants com la música o la literatura, però també amb una xerrada de reflexió sobre la migració. Aquest diumenge, comencen amb música en directe.

Pili Cugat i Carlos Lupprian seran els encarregats d’obrir el cicle, aquest 11 de març, amb la presentació del seu nou disc ‘Jocs d’aigua’. El 25 de març, el vermut tindrà un toc més literari, amb la presentació de la darrera novel·la de l’escriptora Maria Victòria Lovaina, ‘L’esquerda de l’àngel’.

Per últim, el 8 d’abril, l’antropòleg Josep Canals i la infermera Laia Callau, tancaran el cicle dels vermuts amb una xerrada sobre els fenòmens migratoris tabús i prejudicis. Precisament, Callau va participar el passat estiu en una de les campanyes de l’ONG Open Arms. Àngel Martí i Joan Callau són membres del col·lectiu CalaCultura:

Tots els vermuts seran a les 12 h del migdia al Centre d’Interpretació de la Pesca.

Comparteix