Recta final de les obres de la carretera d’accés sud

Comparteix

Aquesta setmana s’està fent un doble tractament asfàltic i només quedaran instal·lar les biones del pont.

La carretera d’accés sud estarà enllestida abans de l’estiu. Aquesta via, que unirà els termes de l’Ametlla de Mar i el Perelló pel litoral, serà plenament transitable en les pròximes setmanes. Els operaris ja estan asfaltant, amb un doble tractament, tot el traçat des del barranc de Santes Creus fins al barranc de l’Àlia.

Les màquines iniciaven, aquest dimarts, els treballs per pavimentar el traçat d’una via inclosa dins del Pla d’Emergències Nuclears de la demarcació i que ha trigat més de 25 anys en ser realitat. Després de 2 anys d’execució i diversos entrebancs, l’obra es preveu que finalitzi abans de la temporada turística. L’alcalde Jordi Gaseni afirma que quedaran pocs detalls.

Un cop finalitzada, aquesta infraestructura tindrà un doble vessant. D’una banda, complirà com a via d’evacuació en cas d’accident nuclear, i de l’altra, la carretera serà un accés en condicions per a nombrosos habitatges disseminats situats en aquesta zona i també per als turistes que s’allotgen al Càmping Ametlla.

Comparteix