El nou Corredor Mediterrani obliga a expropiar 14 parcel·les del municipi

La nova variant entre Vandellòs i Tarragona. Foto: Trenesmania.
Comparteix

El BOE publicava dimarts la relació d’afectats pel projecte constructiu de la nova infraestructura ferroviària.

Les obres del Corredor Mediterrani afectaran 14 parcel·les del municipi. El Ministeri de Foment va publicar, aquest dimarts al BOE, l’exposició pública del projecte constructiu a efectes d’expropiacions del tram Vinaròs-Vandellòs. Els propietaris afectats tenen 15 dies hàbils per presentar al·legacions.

Moltes de les parcel·les afectades en el tram són d’Adif, però a l’Ametlla de Mar afecten 12 propietaris més. A l’anunci també apareixen anuncis d’expropiació de les poblacions de Camarles, l’Aldea, Freginals i Ulldecona. Les obres també afectaran una desena de municipis castellonencs, pel tram que s’haurà de construir entre Vinaròs-Castelló.

Aquest és el primer tràmit en molts anys per materialitzar la infraestructura d’alta velocitat pel litoral, després de l’anunci de canviar l’amplada de les dues vies i de l’electrificació. La previsió de les obres és encara una incertesa perquè encara no està aprovat el projecte. I abans, cal que s’executin les actuacions des de Vila-seca fins a Castellbisbal.

Comparteix