Arriba l’estrena d’una nova ruta de tapes on ‘Tot s’hi val’

Comparteix

La creativitat és la principal característica de les 17 tapes que es podran provar des d’aquest divendres, al preu de 3 euros.

La Ruta de Tapes ‘Tot s’hi val’ arriba amb força per conquistar tots els paladars del municipi. Del 9 al 18 de març, 17 establiments de restauració oferiran la seva millor elaboració culinària en la primera ruta de tapes on, com el seu nom indica, ‘Tot s’hi val’.

Farcit de carn amb formatge gratinat, delícia de porc al foie i mascarpone i fruits rojos amb núvol de fresa i salsa de pinya colada són algunes de les tapes que es podran degustar a partir d’aquest divendres. I és que aquesta nova ruta ha permès als restauradors fer volar la seva imaginació sense limitacions i elaborar tot tipus de combinacions.

La nova proposta, impulsada per l’Àrea Municipal de Turisme, neix de la demanda del sector de la restauració del municipi, davant la menor varietat d’ingredients en la resta de rutes. D’aquesta manera, tant bars com restaurants, i també pastisseries del municipi, estan convidades a participar-hi. Damià Llaó és el gerent de l’Àrea Municipal de Turisme:

A banda de l’aposta clara per la varietat, la quantitat i un producte de qualitat són també dos dels requisits essencials de les tapes. Per això, cada tapa tindrà un cost de 3 euros i un 1 euro més pel quinto Heineken, que és el patrocinador de la ruta. Rosanna Samarra és propietària de Cal Pintxo, un dels establiments que hi participa:

Com en la resta de propostes gastronòmiques, els que facin la ruta de tapes podran entrar en el sorteig de dos menús gastronòmics dobles per a les pròximes Jornades Gastronòmiques i deu viatges dobles al Tuna Tour.

Per participar-hi, caldrà emplenar el tríptic amb els tampons de cinc establiments diferents, escollir quina tapa és la que més ha agradat i dipositar-lo al mateix establiment o a l’Oficina de Turisme. També es podrà participar en el concurs fotogràfic d’Instagram amb les etiquetes #totshival18 i #ametllademar.

Comparteix