Els Mossos s’acosten als veïns de Les Tres Cales per parlar sobre seguretat

Comparteix

Una cinquantena de persones es van reunir al Centre Social per intercanviar opinions amb els agents policials.

A les portes de la temporada turística i per prevenir qualsevol delicte o conflicte greu, el cos dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de districte de l’Ametlla de Mar ha organitzat, aquest dilluns, una xerrada informativa adreçada a la comunitat veïnal de la urbanització de Les Tres Cales.

Una cinquantena de veïns de Les Tres Cales es van reunir al Centre Social de la urbanització on van rebre una primera xerrada informativa de la policia de la Generalitat sobre consells de seguretat ciutadana.

La conferència tenia com a objectiu principal facilitar els consells i les mesures de prevenció necessàries per ajudar a la comunitat de veïns i veïnes a prevenir els delictes i reduir la percepció d’inseguretat durant el període de plena activitat i moviment del municipi.

Aquesta xerrada s’emmarca dins les que s’organitzen periòdicament a diferents col·lectius, com ara centres educatius, o associacions veïnals, per millorar l’entorn de la comunitat i fomentar relacions lliures de conflictes.

Comparteix