Quatre caleros entre els premiats del Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre

La fotografia premiada de Carina Balfegó, 'Somnis del Passat'.
Comparteix

El premi, que organitzen les àrees de turisme de l’Ametlla de Mar i Deltebre, arriba a la majoria d’edat consolidant la participació.

El concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre ja té guanyadors. La Biblioteca de Deltebre va ser l’escenari, per primer cop a la història, de l’entrega de premis de la 18a edició d’aquest consolidat concurs fotogràfic. Quatre noms caleros estan entre els premiats.

El concurs, organitzat per les àrees de turisme de l’Ametlla de Mar i Deltebre, ha complert enguany la seva majoria d’edat i ho ha celebrat amb un total de 174 imatges presentades. L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, encoratja els dos municipis a seguir col·laborant.

Les millors fotografies realitzades a La Cala han estat, en primer lloc, la de Carina Balfegó amb ‘Somnis del passat’, en segon, la de Carmen Cortés amb ‘La paciència dels bancs’, i en tercera, la de Shalu Maria amb ‘Màgia de l’Estany’. El premi local ha estat per ‘Sobre d’un mirall’ de Montse Margalef.

En la categoria de Deltebre, ha guanyat la fotografia ‘Vells Oficis’ de Jordi Rojals, en segona posició, ‘Ocells en moviment’ d’Albert Charles, i en tercera, ‘Onades al Faro’ d’Agustí Descàrrega. El premi local és per ‘Albada al Fangar’ de Francesc Sanz. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, explica que l’objectiu és vendre els actius naturals.

En la categoria d’Activitat Humana, la imatge guanyadora ha estat ‘Lo Pescador’ de Jordi Casanova. En segon lloc, ‘Mirador’ de Diego Pedro i en tercer, ‘Capvespres’ de Júlia Silva. El concurs també ha premiat el blanc i negre de ‘Naufragi’ de Juli Garcia, la gastronòmica ’Dancing Galera’ de Joan Aliau, i la creativitat a ‘El port de l’Estany’ de Joan Francesc Perpiñá.

Les imatges guanyadores es poden veure exposades, actualment, en una de les sales de la Biblioteca Delta de l’Ebre de Deltebre. En els pròxims mesos, les fotografies premiades i també les finalistes es podran veure en una exposició a l’Ametlla de Mar.

Comparteix