L’hotel Bon Repòs podria tornar a obrir portes

Comparteix

L’Ajuntament i els propietaris negocien per donar sortida als problemes urbanístics i recuperar el parc públic.

L’hotel Bon Repòs podria tornar a obrir portes. És una de les mesures que s’està negociant entre els propietaris i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar per solucionar un dels litigis que, ara fa dos anys, van provocar que el POUM del 2010 quedés en suspens. El pacte també permetria conservar el parc públic que, ara com ara, segueix sent privat.

El govern està treballant perquè s’incrementin el nombre de places hoteleres dins del nucli urbà. I una de les opcions podria ser la reobertura de l’antic hotel Bon Repòs. És un dels temes que hi ha damunt la taula per desencallar la situació d’aquest litigiós sector urbanístic. L’alcalde Jordi Gaseni ha avançat que els propietaris tenen la intenció de fer reformes.

Durant una entrevista a Canal 21, l’alcalde també afirmat que confien es pugui conservar l’espai públic del parc del Bon Repòs amb l’acord que es pugui arribar amb els seus propietaris. Gaseni ha avançat que s’haurà de fer una modificació del POUM actual però no ha donat detalls sobre la negociació.

Recordem que el conflicte urbanístic pel Bon Repòs s’origina en una operació urbanística de l’anterior govern convergent per convertir en parc municipal els terrenys de l’antic hotel, a canvi del pagament de 600.000 euros pel cessament de l’activitat, els permisos per construir 100 habitatges a la zona i una permuta per edificar 233 apartaments a Marina Sant Jordi.

Aquesta darrera operació urbanística va ser la que va tombar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ja que els veïns de la urbanització van presentar un contenciós perquè els terrenys on es pretenia construir eren qualificats de zona d’equipaments. A banda del Bon Repòs, l’Ajuntament també està treballant per solucionar els altres conflictes urbanístics.

Comparteix