Obertes les inscripcions per participar en el Carnestoltes

Comparteix

Dissabte a la nit serà el concurs sènior i diumenge a la tarda l’infantil. Per apuntar-s’hi cal passar per la regidoria de Festes.

S’obren les inscripcions per participar en el Carnestoltes de l’Ametlla de Mar. Després de la disbauxa en moltes poblacions catalanes, aquest cap de setmana serà el torn per al municipi que celebra la festivitat una setmana més tard del que marca el calendari. Dijous i divendres tindran lloc les rues escolars, i dissabte i diumenge els concursos sènior i infantil.

Les disfresses ompliran els carrers de l’Ametlla de Mar, durant el pròxim cap de setmana. Les diferents rues mostraran el resultat de setmanes de preparació dels vestits i les carrosses. Per aquells qui vulguin concursar i emportar-se algun dels premis, cal que s’inscriguin al llarg de la setmana. Encarna Subirats és tècnica de la regidoria de Festes:

L’arrencada al Carnestoltes serà amb la rua de l’Escola Sant Jordi, el dijous a la tarda, seguida divendres al matí per la de la Llar d’Infants Xerinola. El punt àlgid serà dissabte amb la rebuda del Rei Carnestoltes a la plaça Nova, i la rua i concurs sènior amb festa al Poliesportiu a la nit. Diumenge a la tarda serà el torn pel concurs infantil, també al Poliesportiu.

Comparteix