La pluja interromp la circulació de l’R-16

Foto: Twitter @trens_maestrat.
Comparteix

Nombrosos combois van veure’s aturats dilluns al matí entre Tortosa i l’Hospitalet. Els usuaris es queixen de la desinformació.

La pluja d’aquest dilluns va col·lapsar la línia R16 de Rodalies, provocant retards en els trens de més de 3 hores, en alguns casos. Tant els trens en origen des de Tortosa com des de Barcelona, es van veure afectats per les condicions meteorològiques entre la capital del Baix Ebre i l’Hospitalet de l’Infant.

Foto: Twitter @Abello2Santos.

Durant bona part del dia, a l’estació de l’Ametlla de Mar hi van restar trens aturats. La majoria de combois van partir retards d’entre una i dues hores. Però un tren regional de València va sumar fins a 300 minuts de demora. Tot plegat, amb manca d’informació per part del personal de Renfe. Montse Castellà és la portaveu de la plataforma Trens Dignes.

Comparteix