L’ACA actuarà a l’Ametlla de Mar per controlar els volums de les aigües subterrànies

Comparteix

L’ens vol construir nou piezòmetres a la demarcació de Tarragona, dos dels quals al terme municipal.

L’Agència Catalana de l’Aigua actuarà a l’Ametlla de Mar per controlar els volums de les aigües subterrànies. L’ens ha adjudicat un contracte per dur a terme la redacció del projecte per incrementar els punts de control de les aigües per analitzar la variació dels seus volums. Al municipi se’n preveuen establir dos de nous.

En total, l’ACA vol construir nou piezòmetres a la demarcació de Tarragona. Aquests nous aparells completaran la xarxa de prop de 270 ja existents a les conques internes de Catalunya. Així mateix, aquests nous punts de control permetran ampliar l’abast i detall del nou programa de seguiment i control pel que fa a les aigües subterrànies.

Comparteix