Obert el concurs fotogràfic de la #Candelera2018 a Instagram

Comparteix

Els participants hauran de publicar les imatges amb dues etiquetes i ser seguidors de @turismeametllademar. Poden participar fins al 7 de febrer.

L’Àrea Municipal de Turisme ha organitzat, un any més, el concurs de fotografia a Instagram de Candelera. Els participants poden penjar les seves imatges a la xarxa social utilitzant les etiquetes #ametllademar i #candelera2018. Per participar en el concurs cal que siguin seguidors del compte @turismeametllademar.

Les fotografies han d’estar relacionades amb la Festa Major de la Candelera 2018 i es podran publicar fins al dia 7 de febrer a les 12 h del migdia. La guanyadora sortirà escollida per votació popular d’entre les 4 finalistes que triarà un jurat de l’Àrea de Turisme. La premiada guanyarà un menú doble per les pròximes Jornades de la Galera.

Comparteix