L’agermanament amb Palamós s’aprovarà aquest dilluns al ple

Comparteix

L’acord se segellarà amb l’acte de signatura el pròxim dissabte. El tràmit plenari tindrà lloc a les 20.30 h.

El ple aprovarà aquest dilluns l’acord d’agermanament entre La Cala i Palamós. Un tràmit que ja va fer el consistori palamosí el juny passat. Dissabte, els alcaldes dels dos municipis, ratificaran l’acord en un acte de signatura. L’agermanament farà oficials uns lligams que els dos municipis mantenen des de fa dècades.

Fins fa un parell d’anys, la relació institucional entre els dos municipis s’havia limitat a dedicar-se noms de carrers recíprocament i a una visita institucional l’any 1975. Però els actuals governs locals van decidir fer un pas més i abordar l’agermanament. El regidor de Cultura i Festes, Vicenç Llaó, fa valdre els lligams entre La Cala i Palamós.

A banda de l’acord que s’aprovarà en sessió plenària, aquest dilluns a partir de les 20.30 h, dissabte vinent hi haurà la signatura oficial amb la presència d’ambdós alcaldes, Jordi Gaseni i Lluís Puig. L’agermanament se celebrarà amb una actuació dels Gegants de La Cala i Palamós, i un concert de Miquel del Roig, a partir de les 12 h a la plaça Catalunya.

Comparteix