Alumnes de la Nauticopesquera visiten la part marítima de Londres

Comparteix

El centre ha impulsat una estada formativa, després del projecte Erasmus, per ampliar coneixements i aptituds.

Els alumnes de l’Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera descobreixen Londres des del punt de vista nauticopesquer. Estudiants de 2n curs dels CFGS i els seus professors van viatjar fins a la capital britànica, la pasada setmana, per conèixer totes les oportunitats d’interès nauticopesquer que ofereix la ciutat.

Aquesta estada formativa i lúdica neix arrel del projecte Erasmus que va oferir el centre en aquesta ciutat anglesa, però que només van poden gaudir un limitat nombre d’alumnes. Per aquesta raó, l’Institut va decidir impulsar aquesta nova iniciativa per donar l’oportunitat a tot l’alumnat dels cicles superiors.

Durant aquests dies, els alumnes han visitat l’Organització Marítima Internacional, el Museu de la Ciència i, fins i tot, han navegat amb un vaixell pel riu Tàmesi per poder accedir a Greenwich i descobrir l’Observatori Reial i el Planetari. La coordinadora de mobilitat del centre, Meritxell Tedar, espera que es pugui tornar a repetir l’estada l’any vinent.

Comparteix