83 famílies caleres reben ajuts comarcals per l’habitatge

Comparteix

És el segon municipi del Baix Ebre en nombre de resolucions positiva. De mitja, els ajuts són de 123,53 € mensuals.

83 famílies caleres en risc d’exclusió residencial es van beneficiar el 2017 d’ajuts econòmics. L’Oficina Comarcal d’Habitatge del Baix Ebre va gestionar durant l’any passat un total de 525.000 euros per garantir el dret a l’habitatge de 372 famílies ebrenques. Això equival a un increment del 23% respecte a les ajudes atorgades el 2016.

El servei de borsa d’habitatge va rebre 418 sol·licituds de prestacions per al pagament del lloguer. D’aquestes, un 89% van tenir una resolució favorable. De mitjana, l’ajuda mensual per a les famílies s’ha situat en 123,53 euros. La regidora de Benestar Social, Mayte Puell, explica quins criteris es segueixen per tramitar les ajudes.

L’Ametlla de Mar és el segon municipi de la comarca que més ajuts per habitatge va rebre, superat per Roquetes amb 121 resolucions positives. A la vegada, des del Consell Comarcal es treballa amb el servei d’intermediació Ofideute entre deutors hipotecaris i les respectives entitats financeres amb l’objectiu d’arribar a un acord i evitar els desnonaments.

Comparteix