Los Xics Caleros es dissolen definitivament

Foto: Xavier Solé
Comparteix

La primera colla castellera de l’Ebre tanca per manca de gent. Pròximament faran una darrera diada de cloenda.

Los Xics Caleros han decidit finalitzar definitivament la seva activitat castellera. Dissabte passat, la colla calera es va reunir per decidir la seva parada definitiva, després d’un any d’aturada temporal. Una notícia trista per al món casteller i sobretot per a l’Ametlla de Mar que perd la primera colla del territori.

Després de 5 anys de trajectòria, Los Xics Caleros s’han vist obligats a aturar definitivament la seva activitat per manca de gent. La decisió, presa per majoria dels membres, es va fer pública durant la darrera assemblea general. El president, Manel Ferrer, assegura que ha estat un honor pertànyer a la primera colla castellera de les Terres de l’Ebre.

La colla calera està treballant per dur a terme una última diada, de cara al bon temps. Ja està confirmada la participació dels seus fillols, els Castellers de Tortosa, però també hi haurà altres colles properes. D’aquesta manera, Los Xics Caleros s’acomiadaran de tots els seus seguidors en aquests anys de vida castellera al municipi.

Comparteix