Semàfors regulen el trànsit a la carretera del Port durant les festes

Comparteix

L’estructura de l’envelat ha ocupat una part de la via, fent que només sigui transitable un dels carrils.

L’envelat de la Candelera 2018 comença a prendre forma. L’aparcament del moll de ribera continua sent, per segon any consecutiu, l’espai escollit per l’Ajuntament per ubicar-hi el recinte de les festes. Però enguany hi haurà una afectació viària a la carretera del Port, a causa de la instal·lació de la carpa.

Les obres del nou passeig han obligat a moure tota l’estructura uns metres i a ocupar un dels carrils de la via. Per aquest motiu, des de finals de la passada setmana i fins que es retiri l’envelat, hi ha dos semàfors que regulen el trànsit per la única via disponible. L’alcalde, Jordi Gaseni, demana comprensió als conductors i que respectin la senyalització.

Comparteix