‘Un esperit burleta’ és l’obra de Candelera del Grup Escènic

Comparteix

Aquesta comèdia anglesa es representarà divendres i dissabte, a les 22.30 h, a la Sala de la Societat.

El Grup Escènic donarà el tret de sortida a la Candelera 2018 amb ‘Un esperit burleta’. Una comèdia anglesa diferent, escrita per Noël Coward, que combina els misteris amb diversos enrenous matrimonials. La representació serà amb doble sessió, divendres i dissabte a les 22.30 h, a la Sala de la Societat.

Els matrimonis dels Condomine i una mèdium són els protagonistes. El marit és escriptor i contacta amb la vident per tal d’establir un contacta amb el més enllà, amb la única finalitat que escriure la seva nova novel·la. Però després de la primera sessió espiritual, res tornarà a ser igual entre els personatges.

L’obra seguirà la línia dels darrers anys de buscar un somriure entre el públic assistent, per arrencar amb força les Festes Majors. Les entrades d’’Un esperit burleta’ es podran comprar anticipadament el dijous, de 18 a 20 h, a la taquilla de la SCER. I el mateix dia de les obres a les 21.30 h, una hora abans de les representacions.

Comparteix