La nova guia comercial reuneix 340 empreses locals

Comparteix

L’Àrea Municipal de Turisme ha editat 6.000 exemplars d’aquesta publicació que arriba als 25 anys de vida.

La nova guia comercial ja està al carrer. L’Àrea Municipal de Turisme ha editat aquesta consolidada eina de consulta, que compleix 25 anys de vida, on hi apareixen 340 empreses locals, tant botigues, comerços com professionals. Durant els pròxims dies, els 6.000 exemplars impresos arribaran a les llars caleres.

En aquesta 14a edició, les empreses locals estan agrupades en 240 apartats. De fet, enguany s’ha fet una important renovació de les categories, per adaptar-se als nous temps. La guia també incorpora la possibilitat d’ampliar la informació de contacte amb un espai publicitari.

A més d’incorporar dades com l’adreça o els telèfons de contacte, en els darrers anys s’ha anat afegint informació com la pàgina web o el correu electrònic de cadascun dels serveis anunciats. I en aquesta edició també s’ha incorporat si l’establiment disposa de zona Wi-Fi. Tota la guia ja es pot consultar per Internet a www.visitametllademar.com.

Comparteix