ANAV va facturar el 2016 més de 336 milions d’euros

Comparteix

És la tercera empresa en volum de facturació a Tarragona, i la segona del sector a tot l’Estat.

L’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II (ANAV) és la tercera empresa que més va facturar a la demarcació de Tarragona el 2016. Segons dades del registre mercantil, la corporació nuclear va facturar el 2016 un total de 332.041.000 euros. És la segona empresa estatal d’energia nuclear que més va facturar, per darrere d’Iberdrola.

La xifra de facturació d’ANAV va experimentar un augment molt significatiu d’un 20% respecte a l’any anterior. El 2016 l’empresa comptava amb un total de 1.031 treballadors propis. La seu social de les tres centrals, les d’Ascó I i II i la de Vandellòs II, està ubicada en aquest darrer municipi.

Comparteix