Una vintena d’artistes presenten ‘Versos contra la violència’

Comparteix

CalaCultura apropa al municipi els autors del llibre que narra els fets de l’1 d’octubre a l’Ebre.

‘La paraula sempre guanya a la pedra’ és el sota nom de llibre ‘Versos contra la violència’, presentat aquest diumenge a l’Ametlla de Mar. El primer dels vermuts CalaCultura del 2018 va estar dedicat a donar a conèixer el projecte col·lectiu d’una setantena d’escriptors que narren amb poemes els fets de l’1 d’octubre a les Terres de l’Ebre.

El Centre d’Interpretació de la Pesca (CIP) es va omplir per escoltar el recital poètic i musical, que va tenir tant parts més satíriques com emotives. Uns quinze autors del llibre acompanyats per músics van participar en l’acte. Un dels membres del col·lectiu CalaCultura, Ramon Gonzàlez, explica que alguns dels escriptors van patir les càrregues policials.

La totalitat dels beneficis del llibre ‘Versos contra la violència’ es destinaran a editar-ne exemplars per a centres d’ensenyament. Els pròxims vermuts, que també se celebraran al CIP, seran la presentació dels Premis Literaris de l’Ametlla de Mar el 28 de gener, i la presentació del llibre ‘Des del pensament dels filòsofs’ d’Albert Guiu l’11 de febrer.

Comparteix