El CAP reforça el servei de pediatria tots els dies laborables

Comparteix

A partir de dilluns vinent, la pediatra passarà d’atendre tres dies a fer-ho de dilluns a divendres.

El CAP disposarà, a partir de dilluns vinent, de pediatra de dilluns a divendres. L’atenció primària de l’Ametlla de Mar veurà reforçada l’àrea infantil amb l’ampliació de l’horari de pediatria. Fins ara s’atenia tres cops per setmana, però amb aquest reforç ja es podran concertar visites tots els dies feiners.

En els darrers mesos, les atencions pediàtriques han augmentat i això comportava llistes d’espera en molts casos. Per desencallar la situació, des de l’Institut Català de la Salut han reforçat el personal, permetent que el municipi compti amb pediatra durant els dies laborables. Enric Bachrani és el director de l’Àrea Bàsica de Salut l’Ametlla de Mar – el Perelló.

Aquest canvi permetrà que els municipis de l’Àrea de Salut augmentin la cobertura sanitària en la franja d’edat dels 0 als 14 anys. El Perelló seguirà comptant amb les atencions dos dies a la setmana, tot i que disposarà del recurs del CAP de l’Ametlla de Mar. El regidor de Sanitat, Joan Manel Tello, celebra que s’incorpori aquest recurs a la població.

L’equip d’atenció a la població està format per la mateixa pediatra i una infermera. A part de les consultes i revisions periòdiques, des de l’àrea es treballa amb el programa ‘Nen sa’ que pretén millorar la qualitat de salut dels infants i amb les campanyes de vacunacions que es realitzen tant des del centre sanitari com des de les escoles.

Comparteix