Un motorista ferit greu en un accident al camí de servei de l’AP-7

Comparteix

En el xoc va impactar contra un turisme, el conductor del qual va sortir il·lès. Els fets van tenir lloc prop de la deixalleria.

Un motorista va resultar ferit greu, aquest dimecres a la tarda, en un accident al camí de servei de l’AP-7 a l’altura de la deixalleria municipal. Segons el SUM, els fets van passar cap a les 6 de la tarda, quan un cotxe i una moto van xocar frontalment. En arribar l’ambulància municipal i la Policia local van atendre el conductor de la motocicleta que presentava una fractura oberta de fèmur. El conductor del turisme va resultar il·lès.

El SUM va estabilitzar el motorista i es va activar el VIR i una unitat bàsica del SEM, i agents dels Mossos d’Esquadra. El ferit va ser traslladat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta per ser intervingut quirúrgicament d’urgència. Segons el relat dels fets, el cotxe va acabar amb la part davantera malmesa i el vidre davanter trencat per l’impacte del motorista que va xocar frontalment contra el vehicle i va caure a uns 40 metres.

Comparteix