1627 persones ja han votat aquest 21-D a La Cala

Comparteix

En total, estan cridades a participar 4.352 persones al municipi. El col·legi electoral estarà obert fins les 20 h.

La Cala vota en les eleccions més transcendentals per a Catalunya. Puntuals, a les 9 h del matí, han obert les portes del col·legi electoral, l’Institut Mare de Déu de la Candelera. 4.352 persones estan cridades a les urnes aquest dijous. Tenen temps fins a les 20 h del vespre, tot i que ja s’ha vist força intensitat durant les primeres hores de votació.

A les 13 h del migdia ja han votat 1627 persones, és a dir un 37,36% del cens. Els més matiners han estat les caleres i caleros que treballen, i és que recordem que el 21 de desembre cau en un dia laborable. També s’han vist molts pares o avis amb els nens, ja que els centres educatius han tancat avui les aules.

De moment, la jornada avança sense cap incidència remarcable en les meses electorals del municipi. Per la seva part, els partits polítics han desplegat un bon nombre d’apoderats per seguir les votacions i per participar en el recompte. Tots els representats polítics han cridat a la participació.

Jordi Gaseni, alcalde de l’Ametlla de Mar i portaveu d’ERC:

Joan Pere Gómez, representant de JuntsxCat i portaveu del PDeCAT:

Ricardo Llaó, coordinador local de Cs:

Xavier de la Fuente, secretari d’organització local del PSC:

Adrià Figueres, president local del PP:

Albert Valldepérez, apoderat de la CUP:

Fernando Martínez, apoderat de Catalunya en Comú-Podem:

D’altra banda, informem les persones amb mobilitat reduïda o amb problemes de salut, que poden demanar el servei de transport al col·legi electoral que ofereix el SUM, el Servei d’Urgències Municipal. Per això cal trucar a l’Ajuntament, al 977 45 60 00, o al mateix SUM, al 977 45 70 00, per demanar-ho.

Per últim, recordar que La Cala Ràdio oferirà un programa especial, a partir de les 20 h del vespre, des del mateix Institut Candelera un cop comenci l’escrutini, amb una tertúlia per analitzar el context polític i les valoracions locals del recompte. I després, 21-D En Xarxa recollirà totes les reaccions en l’escala nacional i estatal, dels resultats electorals.

Comparteix