L’Estació Nàutica participa a la fira de pesca esportiva més important d’Europa

Comparteix

Diverses agències especialitzades s’han interessat pel golf de Sant Jordi. El catàleg de pesca es va editar en holandès i anglès.

L’Estació Nàutica Costa Daurada va promocionar l’activitat de la pesca esportiva, inclosa dins el nou catàleg, a la fira Hengelsport Beurzen d’Utrech (Holanda), un certamen referent a Europa per a la pesca esportiva, on hi assisteixen clients i empreses de material i equips, així com agències de viatges especialitzades.

L’Estació Nàutica va mantenir diferents trobades amb agències especialitzades, amb l’objectiu de donar a conèixer la destinació del golf de Sant Jordi com un gran espai de pesca esportiva durant tot l’any. El gerent de l’Estació, Jordi Rom, explica que l’estada a la fira va ser molt positiva i que permetrà apropar al territori nous turistes.

Per aquesta fira, s’ha editat una catàleg bilingüe en holandès i anglès. El catàleg recull amb detall les tècniques de pesca que poden practicar-se a la zona, així com un calendari anual amb les captures en funció de la temporada. A més, tres revistes de pesca d’Holanda i Bèlgica publicaran un reportatge sobre la destinació.

Comparteix