Una obertura de paraigües simbolitzarà que La Cala està amb La Marató

Comparteix

Diumenge al migdia, des del port pesquer, la càmera de TV3 mostrarà en directe l’activitat. Es pot comprar el paraigües solidari per 10 euros.

La Cala se solidaritza amb La Marató de TV3 amb una gran obertura de paraigües. Una acció simbòlica que s’emetrà en directe per tot Catalunya, gràcies a la càmera d’El temps amb vista al port pesquer. El punt de trobada és el moll de les llums, i a partir de les 13 h del migdia d’aquest diumenge quan es farà la connexió amb el programa.

Per participar d’aquesta obertura, des de l’Ajuntament s’han posat a la venda paraigües solidaris al preu de 10 euros, el benefici del qual anirà com a donatiu a la Marató. Es poden comprar al mateix Ajuntament, a l’Oficina de Turisme o al cem La Cala. El gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, anima a la participació i explica l’organització.

Per amenitzar el matí, des de les 11 h hi haurà jocs tradicionals i una xocolatada popular a càrrec del Racó dels Joves. I també hi haurà un vermut electrònic amb l’Anothermusic, a partir de les 12 h. En ambdues activitats es demanarà un donatiu d’1,5 € solidaris. També hi haurà una màster class de zumba, anomenada ‘Umbrella dance’ amb els monitors del cem La Cala.

De fet, aquesta setmana el complex esportiu ha fet diverses classes dirigides on s’ha pogut accedir fent una aportació per La Marató, i també s’ha ofert la matrícula gratuïta fent un donatiu mínim de 10 euros. Les activitats esportives solidàries clouran aquest divendres a les 18.30 h, amb un Festival Esportiu al Poliesportiu, amb una entrada de 3 €.

Comparteix