Primer dia en funcionament de la residència d’avis

Comparteix

Els primers serveis que s’ofereixen són de residència i centre de dia. Ja s’estan traslladant els primers usuaris des d’altres centres.

La Residència L’Onada obre portes aquest dimecres, 13 de desembre, per acollir els primers usuaris del centre. Durant el dia d’avui està previst que es traslladin prop d’una desena de persones des d’altres residències cap a la de l’Ametlla de Mar. Així doncs, l’equipament començarà a funcionar amb els serveis de residència assistida i també amb el centre de dia.

Recordem que la residència oferirà 40 places públiques de residència assistida i 10 més per a persones usuàries del servei de centre de dia. Durant els pròxims dies continuaran realitzant-se trasllats i també noves admissions. Però a part, el centre també compta amb places privades.

A les places per gent gran, cal sumar-hi les 14 places públiques per a persones amb discapacitats, que disposen d’una zona pròpia dins l’equipament i que entrarà en funcionament en les pròximes setmanes. La directora de L’Onada Serveis, Cinta Pascual, ha explicat que ofereixen tot un món de serveis per a les persones.

La posada en funcionament de la residència també permet donar feina directa a més de 30 persones, entre infermers, gericultors, treballadors socials, psicòlegs o personal auxiliar.

Comparteix