Cap de setmana amb doble sessió teatral del Grup Escènic

Comparteix

Dissabte representaran l’ajornada ‘Besos’ i diumenge oferiran un recull de monòlegs de Joan Capri.

Aquest cap de setmana, el Grup Escènic de la SCER tornarà a pujar a l’escenari amb dues actuacions de diferents formats però amb l’humor com a nexe en comú.

Dissabte, el grup de teatre calero tornarà a sorprendre al públic amb ‘Besos’. L’obra, que es va estrenar el mes de març, continuarà als escenaris fins l’any vinent, i també serà representada en altres municipis de les Terres de l’Ebre. De fet, és la primera obra que durarà més d’un any, ja que el grup ha decidir allargar els cicles de les representacions fins als dos anys.

Diumenge, amb motiu del centenari del naixement del monologuista català, Joan Capri, el Grup Escènic ha decidit homenatjar-lo amb un tastet de monòlegs. L’actuació constarà de 10 monòlegs, interpretats per cinc actors, sobre la vida quotidiana que segueixen els continguts que feia Capri però que són adaptats als temps actuals. Una oportunitat per passar una bona estona i alhora descobrir l’emblema de l’humor català.

Ambdues actuacions tindran lloc a les 18.30 h i a la Sala de la Societat. El cost de l’entrada pel tastet de monòlegs és més econòmic, de 5 euros i 3 euros pels socis, i la de ‘Besos’, el preu es manté com la resta d’actuacions a 7 euros i 5 euros pels socis. Les entrades es podran adquirir una hora abans de les representacions a la mateixa sala.

Amb aquestes actuacions, el Grup Escènic donarà per finalitzat l’any, ja que enguany per falta de temps, no podran representar els Pastorets. Tot i així, el Grup seguirà treballant amb la mirada posada a la Candelera 2018. L’obra que s’estrenarà per la festa major, trencarà amb l’estil de les obres de les passades festes majors, però mantindrà l’humor.

Comparteix