‘AP-7 Gratuïta Ja’ insta els partits a explicar quin model de mobilitat defensen

Comparteix

Els veïns de l’N-340 alerten que desviar els camions bonificats a l’AP-7 és només l’avantsala del pagament d’una nova taxa.

El moviment transversal per una AP-7 gratuïta ha presentat una bateria de preguntes, que inclouen propostes de millora de la mobilitat i la seguretat a l’N-340 i l’AP-7, que voldrien que tots els partits polítics responguessin en aquesta campanya electoral.

El portaveu del veïns de l’N-340, Llorenç Navarro, alerta que la bonificació per desviar obligatòriament els camions de la nacional a l’autopista és només l’avantsala de la vinyeta que es vol imposar per l’ús de les vies ràpides, un cop acabi la concessió de l’AP-7, el 2019.

Els veïns han assenyalat que les dues infraestructures són claus per al desenvolupament del territori però també són «la porta d’entrada i sortida del país» i cal que estiguin «ben dotades» de serveis.

Comparteix