La plataforma ‘AP-7, Gratuïta Ja!’ proposa crear un tercer carril a l’N-340 per facilitar els avançaments

Comparteix

El moviment veïnal traslladarà la idea als ajuntaments en format de moció. El pròxim tall serà dissabte a les 15.30 h a l’Ametlla de Mar.

La plataforma Prou AP-7, Gratuïta Ja! impulsarà la presentació d’una moció als ajuntaments per on transcorre l’N-340, en què es proposarà la construcció d’un tercer carril a l’actual traçat de la carretera nacional, per facilitar els avançaments i reduir la perillositat de la carretera.

El pròxim tall de carretera serà dissabte, 9 de desembre, a les 15.30 h de la tarda a l’Ametlla de Mar. De fet, a partir d’ara els talls seran en dissabte per adaptar-se als horaris d’hivern, i cada setmana en un municipi diferent. D’altra banda, de la plataforma volen reunir els partits polítics per contrastar les seves intencions sobre la vinyeta i la situació de l’N-340.

Comparteix