La Gimnàstica Rítmica de l’AME participarà a la Final Nacional de Conjunts

Comparteix

Aquest dimecres, les gimnastes caleres dels conjunts juvenil i sènior competiran a Lleida per pujar al podi de la Copa Catalana.

La rítmica calera torna a tenir una oportunitat per pujar al podi, aquest dimecres, a la Final Nacional de Conjunts de Copa Catalana on la secció de Gimnàstica Rítmica de l’Àrea Municipal d’Esports estarà representada amb els dos conjunts d’aquesta temporada d’hivern. La competició tindrà lloc al pavelló Barris Nord de Lleida.

El conjunt juvenil de nivell VII format per Anna Vila, Ariadna Madera, Paula Nolla, Mariona Tresserras i Paula Molina, que ha obtingut dos pòdiums en les tres fases preliminars té l’esperança de poder mantenir aquests resultats i quedar entre els tres millors conjunts de Catalunya.

Per la seva banda, el conjunt sènior de nivell IV format per Ariadna Gimeno, Gemma Brull, Judit Reverté, Andrada Nicorescu i Mireia Bardí, també s’ha classificat per disputar aquesta Fase Final i per tant, té l’opció de donar la campanada. La coordinadora de la secció, Tere Llambrich, confia en uns bons resultats.

A banda, tres gimnastes caleres que formen part de conjunts de poblacions veïnes també participaran en aquesta Final. Són Carla Borràs del club de L’Ampolla en categoria Benjamí nivell IV, i Núria Bardí i Mariona Gallego del club d’Amposta que formen part del conjunt infantil nivell IV.

Comparteix