El Gran Recapte iguala la xifra de l’any passat de 4.690 quilos d’aliments a l’Ametlla de Mar

Comparteix

La campanya de recollida del Banc dels Aliments va mobilitzar divendres i dissabte una seixantena voluntaris en cinc superfícies comercials.

La campanya de recollida d’aliments del Gran Recapte a l’Ametlla de Mar, organitzada pel Banc dels Aliments, ha igualat la xifra de l’any anterior de 4.690 quilos d’aliments. Pel que fa a nivell de país, durant aquests dos dies solidaris, també s’ha igualat la xifra de l’any passat de 4,3 milions de quilos d’aliments recaptats.

El Gran Recapte va mobilitzar, el passat divendres i dissabte, una seixantena de voluntaris, que es van repartir en cinc punts de recollida de la població: el Mercadona, els Spar, el Dia i el Bon Àrea, que s’hi ha incorporat enguany. La jornada es va iniciar a les 9.30 h del matí del divendres i va finalitzar a les 20.30 h de la nit de dissabte.

A partir d’ara, els responsables locals del Banc dels Aliments, s’encarregaran de classificar i distribuir els productes alimentaris recollits entre les famílies més necessitades del municipi. Gran part dels donatius rebuts es quedaran a Càritas. La coordinadora local, Dolors Cervera, ha volgut agrair la participació de tots els col·laboradors.

Comparteix