El ple aprovarà unes transitòries per donar llicències a les urbanitzacions

Comparteix

La norma especifica que es poden concedir permisos, tot i no estar enllestit el clavegueram.

El ple aprovarà aquest divendres al vespre un pas més en la normalització de l’urbanisme local. Una norma transitòria permetrà, d’aquí uns sis mesos, poder construir a les urbanitzacions. Durant la sessió plenària també s’aprovaran les modificacions dels preus públics de l’EMMA.

Després de la publicació del nou text del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, el passat mes d’agost, ara el govern té enllestida una modificació del planejament perquè es puguin atorgar llicències a les urbanitzacions històriques. Aquesta transitòria serà vigent fins que no disposin de clavegueram en funcionament.

D’altra banda, el ple preveu aprovar els nous preus públics de l’Escola de Música, modificats aquest curs. També es nomenarà la direcció facultativa dels contractes del servei d’aigua i clavegueram i d’enllumenat públic al nou enginyer municipal. La sessió plenària començarà a les 20 h i la podreu seguir en directe per La Cala Ràdio.

Comparteix