El Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre compleix 18 anys

Comparteix

Les àrees de Turisme de l’Ametlla i Deltebre impulsen aquests premis de projecció turística.

L’Ametlla de Mar i Deltebre han encetat una nova edició del concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre, que enguany arriba a la seva majoria d’edat. Amb aquest esdeveniment, els dos municipis pretenen posar en valor els atractius turístics del territori.

En aquesta 18a edició el nombre de premis s’ha elevat a un total de 14, dividits en 6 categories. Així doncs, hi podrem trobar les categories locals amb tres premis a les millors fotografies realitzades als respectius termes municipals i un premi local.

A més, hi ha les categories Blanc i Negre, Creativitat, Gastronomia i Activitat Humana, que poden ser fotografies de qualsevol indret de l’Ebre. Aquesta darrera categoria és la novetat més destacada dels premis.

Cada participaran podrà enviar un màxim de quatre fotografies abans del 16 de febrer. Enguany, també com a novetat, l’entrega de premis es farà a Deltebre el 3 de març. Totes les fotografies premiades, però, seran exposades a la població.

Comparteix