Màxima rivalitat en el derbi El Perelló – La Cala

Comparteix

Els dos equips estan separats per un sol punt. Els caleros es desplaçaran diumenge a la Vinyeta amb moltes baixes.

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar visita aquest diumenge a la tarda el camp de la Vinyeta del Perelló. Els caleros, amb un equip plegat de baixes i reforçats en la convocatòria per alguns jugadors de l’equip juvenil, s’enfrontaran al CE Perelló a partir de les 15.30  h.

Els de l’Ametlla de Mar, amb 13 partits disputats, mantenen una línia molt irregular, tot i que porten tres partits consecutius sense perdre. Van empatar a Alcanar i a casa amb el Santa Bàrbara diumenge passat, i es van imposar per 4 a 1 al Jesús i Maria el dimarts a la nit en partit recuperat de la 10a jornada.

La rivalitat està servida, perquè caleros i perellonencs estan separats per només un punt a la classificació, donat que els de l’Ametlla de Mar estan a la 10 posició amb 15 punts, mentre que els del Perelló estan un lloc per sobre amb 16 punts, això sí amb un partit menys.

La infermeria està plena, donat que a les lesions de Pau Gallego, Xavi Fages i Edgar Pastó de dimarts passat, s’han d’afegir les de Sergi Callau que encara no està a punt, Florin i podria ser-ho Robert Brooksbank, pendent del darrer entrenament d’aquest divendres.

A aquestes baixes s’ha de sumar la de Xavi Callau que dimarts va ser expulsat amb doble amonestació. Per contra, diumenge podria debutar Ruben Bonachi que dissabte va anunciar el seu retorn al club.

Comparteix